HACKNEY REFURBISHMENT

This 19th century London townhouse has been refurbished throughout, including various landscaping works.

As a result of the site’s history of subsidence, the main staircase had to be completely replaced. The new Douglas fir timber staircase is Victorian in layout but appears more transparent in the main lobby. The flight to the lower ground floor is solid and incorporates a cupboard.

Other major elements of the refurbishment include the renovation of the bathroom with a new top-lit walk-in shower space, various items of fitted furniture and the creation of a storage loft in the newly insulated roof space.

HACKNEY REFURBISHMENT

This 19th century London townhouse has been refurbished throughout, including various landscaping works.

As a result of the site’s history of subsidence, the main staircase had to be completely replaced. The new Douglas fir timber staircase is Victorian in layout but appears more transparent in the main lobby. The flight to the lower ground floor is solid and incorporates a cupboard.

Other major elements of the refurbishment include the renovation of the bathroom with a new top-lit walk-in shower space, various items of fitted furniture and the creation of a storage loft in the newly insulated roof space.